Solo Office KGDVS
Solo HousesOffice KGDVS



Solo Office KGDVS
Solo Houses, Office KGDVS


In seeking to emphasize as much as possible the natural beauty of the site, the architecture studio Office KGDVS has created a house without limits with regard to the surrounding nature – a living area with the landscape running through it and a comfortable space built on the plateau that shelters it so that it almost disappears. The circular house provides a covered trail between the nature reserve and the interior patio. Four sets of posts support the roof and separate the rooms and living areas. The façades can be fully opened to remove the border between inside outside. The patio, at the heart of the property, is partly taken up by a lake created for the comfort of residents.
(Text: solo-houses.com)



Office KGDVS

officekgdvs.com


Solo Houses

solo-houses.com





(Related Projects)



Instagram
Email
WhatsApp

2021, Obsessive Collectors