Obsessive Collectors

Lawrence Markey Gallery

by

Lawrence Markey Gallery

by

Andrew Berman Architect
andrewbermanarchitect.com

“This project involved working with Lawrence Markey to design free standing walls and lighting within a previously renovated warehouse space. The pinwheeling configuration of walls create three separate spaces of different scales within the single volume of the warehouse; a main gallery, a viewing gallery for flat files and smaller works, and an office/library space. The new partitions were located to relate to the existing structural shell, and the available daylight and views. A private terrace and garden is located off the library. The gallery houses exhibits and site specific works in an intimate setting.”
(Text: andrewbermanarchitect.com)

Categories:
Tags: #bookshelf, #place, #wood
Places: ,
Author:
Published on 29/07/2013

Back